کنترل بیمار چینی داروها راهنما نفروپاتی دیابتی او بیماری را به خوبی

کنترل بیمار چینی داروها راهنما نفروپاتی دیابتی او بیماری را به خوبی

در 16، سپتامبر، 2015، FULLA به بیمارستان ما برای درمان بیشتر است. او یک مرد 50 ساله از تانزانیا است. قبل از آمدن به اینجا، او را از نفروپاتی دیابتی رنج می برد برای یک مدت طولانی و همیشه سقوط ضعف، و هیچ لبخند در چهره اش وجود دارد. پس از 33 روز درمان در اینجا، او به نظر می رسد بهتر از قبل، و لبخند برگشت به چهره خود را دوباره. در زیر برخی از اطلاعات دقیق در مورد بیماری خود، اجازه دهید ما یک نگاه دارند در با هم.
شرایط عمومی قبل از او به اینجا آمد:
امواج فشار خون بالا از 140/80 150/90 به. بینایی بد، او حتی نمی تواند حروف را بر روی گوشی روشن را ببینید. کنترل بد از نظر سطح قند بالا و دچار سوزش ادرار. آزمون نشان می دهد که سطح کراتینین سرم خود 196umol / L و اسید اوریک است 536umol / L است.
شرایط عمومی پس از 33 روز درمان:
او به نظر می رسد خوب آرام در ظاهر. بینایی خود را به حالت عادی، او می تواند نامه ها به وضوح بدون عینک ببینید. آن است آسان تر به ادرار، امواج سطح فشار خون 110/70 تا 130 از / 80mmHg. آزمون نشان می دهد که سطح کراتینین سرم را دارد فراز 163umol / L، فراز سطح اسید اوریک را به 353umol / L. علاوه بر این که سطح قند خون خود را تا حد زیادی پایین می رود، در زیر مقایسه سطح قند خون قبل و بعد از درمان:
قبل از درمان قند خون خود را آزمایش شده در هفت زمان مختلف نشان می دهد که:
قند خون ناشتا: 8.3mmol / L
دو ساعت بعد از صبحانه: 15.8mmol / L
قبل از ناهار: 17.3mmol / L
دو ساعت بعد از ناهار: 16.8mmol / L
قبل از شام: 12mmol / L
دو ساعت بعد از شام: 13mmol / L
03:00: 9.8mmol / L
پس از درمان قند خون خود را آزمایش شده در هفت زمان مختلف نشان می دهد که:
قند خون ناشتا: 5.3mmol / L
دو ساعت بعد از صبحانه: 8.2mmol / L
قبل از ناهار: 9.8mmol / L
دو ساعت بعد از ناهار: 6.1mmol / L
قبل از شام: 8.2mmol / L
دو ساعت بعد از شام: 7.8mmol / L
03:00: 4.9mmol / L
درمان دکتر ما به او اعمال می شود:
میکرو چینی پزشکی Osmotherapy، پا حمام درمانی، انما درمان، دارو حمام درمانی، دهان و دندان طب سنتی چینی و Accupuncture
اگر می خواهید بدانید که جزئیات بیشتر در مورد کسانی که درمان منحصر به فرد از نفروپاتی دیابتی و یا نیاز به هر گونه کمک در درمان این بیماری، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا دکتر ما در WhatsApp / وایبر مشورت به طور مستقیم، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد به شما کمک کند.
ایمیل ما: kidney-treatment@hotmail.com
ما واتساپ / وایبر: +8618633865632

تاریخ انتشار : شنبه 23 آبان 1394 | نظرات ()